[AIBO Toxic Milk] Den tiende uge NFL2021 sæson preview: Howard Miller Beckham sluttede sig til Rams front tidlige debut

Hvem ville have troet at lette Bit Crow Dolphins for tre år siden for at spille sådan en dårlig situation kunne forstyrre vinde det denne sæson?Det lader til de første 10 uger spændende mere end det.[Denne sæson] Time Aibo giftig mælk vil stadig ledsage, at du ser frem i Beijing på mandag før løbens uge, i sidste uge 6 7 13 spil forkert, elendig i uger, håber håbet i denne uge.Ikke meget at sige, lad os tage et kig på denne uge.nfl trøjer

Falcons vs cowboys (forudsagt score: 23-30)

Falcons i sidste uge af det stabile spil for at vinde over de hellige, men holdpunktet for angreb knappe mangler eksisterer stadig, ud over Kodak Trail – udenfor Patterson og Pitts, de mangler et stabilt angrebspunkt, der løber tilbage og anden bred modtagerens præstationerer ikke meget stabile.Og holdets forsvar har stadig mange problemer.

Cowboys forstyrrede tab til Broncos i sidste uge, men holdets offensive talent er stadig derude, ikke alle hold kan finde en måde på samme tid grænser for Elliott og Alan Bollard, men også for at forsvare Cooper and Lamb. De fire personer spiller så længe som to konventionelle præstationer, cowboys vinde denne bold bør nævne.

Saints vs Titans (forudsagt score: 20-24)

Mens de hellige denne sæson, stort set stole på et godt spil, men i denne uge, ville de ikke se på titanerne meget gode også, Xi Mian i sidste uge spillede forklar hvorfor han sad ustabilitet startede quarterback. Men hvis holdet valgte retfærdige bakke, er det en anden sag. Forsvarsgruppe To hold kan gøre spilresultatet ikke for højt.

Selvom AP i sidste uge skyndte bolden kun 10 gange, fremmer 21 meter, men Titans har afsluttet det som det bedste valg i stedet for Henry skyndte bolden første gear. Men manglen på belægningspressekraft vil de skifte fokus mere til det forbipasserende angreb, idet der tages hensyn til presset på de hellige præstationer, men vejen kan pinke ned, hvor meget kraft til at give nøglen til succesen af ​​angrebet blev Titanerne.

Jaguars vs Colts (forudsagt score: 10-37)

Mens jaguarerne vandt spillet, men det offensive hold havde kun ni punkter, det er stadig substandard. Allen kan ikke forvente, at hvert spil til rivaliserende quarterback kan helt blokeres, og Colt’s offensiv linje denne sæson trods den dårlige præstation, men efter alle de tynde døde kamel end Ma. Jaguars forsvar kan gøre en dårlig pony løbende back tyler ødelagt.

I sidste uge står Colts ansigtet jets spillet sidste en stor tur på vandet, men påvirker ikke dem vinde. Wentz er blevet bedre, og trykket i forhold til Jaguar Jets ikke meget stærkere. Som Taylor for at møde jets i sidste uge, estimeret mere end 200 meter hybrid fremdrift, i denne uge, men også en udbrud af data til at børste fantasy spil.

Brown vs Patriots (forudsagt score: 17-20)

Hvis løbende ryggen er færdig, kan brun i konkurrencen med patrioterne være en af ​​de mere lovende, men nu CHUBB fanget, kun Deen Bannister – Johnson en regelmæssig kørende tilbage, og at Brown er relativt vanskeligere. Hvis du er opmærksom på modstanderen, har bolden, Garrett og Ke Laoni endnu plads til at manøvrere, men også patrioterne er også opmærksomme på den røde bold. Det er klart, at Mayfield bliver en nøglefigur i spillet.

Patriot har ubevidst lavet 3 spilvindende stribe, kun 1 felt kun fra partitionens fornavn. Biliqieke lovende team genvandt fornavnet i hele øst efter et år oh! Og den nuværende fulde hold defensive evne, offensiv gruppe i tune MacDaniels spillede også meget rimelig.

Bill vs jetfly (forudsagt score: 30-20)

Mens Bill ringer ud af krogen i sidste uge Jaguarerne, men forsvarsgruppen udgivet kun 9 point, præstationen er ganske god, men de vil ikke angribe gruppen i to på hinanden følgende underdog, der drives ned. I særdeleshed vil jets forsvar dette være meget dårligt, eller drive anti-anti-chuan har svaghed, allen estimater kan hoppe tilbage efter sidste uges nedgang i denne uge.

Jets har annonceret Macbeth vil tjene som startkvarteret i sidste uge, selvom en fingerskade, men spillede i en bølge af angreb, ledede han meget godt. Men jets i sidste uge kan en stor gruppe vinde et fuldskærmsangreb Diozhu ånde, og tilsyneladende vil ikke have denne følelse Diozhu uge.

Lion vs Steelers (forudsagt score: 10-24)

Løvenes nuværende status, vil ikke lade dem hvile en god uge at gå, det sociale konstruktionsteam vil ikke lade holdstyrken være væsentligt forbedret på kort sigt, selvom Steelers Defense Group over weekendfestivalen er eksplosiv, men de fleste af tiden eller trykke kraft stærk. Jeg er bange for, at løver i denne uge, ikke mere end 10 point.

Under alle omstændigheder får Steelers stadig et fodfæste i den stærkt konkurrencedygtige nordamerikanske League, holdets lovovertrædelse havde virkelig en masse kritik, men Najib – Harris’s præstationer for alle at se. Den store løbende ryg kan godt være Henry’s fremtid, men vejen til løveforsvaret, Steelers Offensive Line Play så længe som normalt vil Harris have masser af plads til rådighed.

Pirates vs Washington (forudsagt score: 34-16)

Efter hvile i en uge kan Pirates Glycopyrrolat stadig ikke matche, men Washingtons ansigt, en persons fravær synes ikke at påvirke den overordnede situation. Selv om dette er uden for en gentagelse af sidste sæsonkortløb, men de to hold har ikke nu situationen været dårlige dage. Dagens Pirates Beat Washington næsten tilfældigt spiller, men Brady Pinnacle nu for at se, hvordan hans spil ikke vil kede sig.

Hvis skæget kan være tilbage i spillet, så står over for tidligere hold på nogle skuespil, men hvis du stadig Heinicke Starter, kan Washington bryde ud af taktikken, er stadig ret begrænset. I Logan – Efter Thomas sårede holdets få offensive våben, spillet mod det stærke, er situationen stadig ikke optimistisk.

Panthers vs kardinaler (forudsagt score: 17-26)

Den store nyhed er panthers quarterback cam at underskrive og returnere – Newton, men i denne uge er startkvarteret stadig PJ-Walker, der kom til NFL i League XFL quarterback nogensinde at spille hurtigt, det er klart ikke egnet. Panthers kan mærkes, så det hele afhænger af, hvordan McCarthy Frey’s Performance! Men håber stadig, at panterne med forsigtighed, “McAfee”, ikke sætte folk ud ondt.

Murray er i øjeblikket usikker på, om Faderen og Huo returnerer, men grøn er blevet genåbnet, og kardinals lineup spillede godt i sidste uge, så denne uge, backup quarterback sidder mod Panthers, vil holdet få en stor sandsynlighedssejr. Kun offensiv effektivitet er måske ikke så ideel som i sidste uge, trods alt er Panthers Defensive Strength ganske online.

VIKINGS VS LIGHTNING (PERSICTED DOCUNTION: 20-31)

Vikinger ikke den mest spændende på lokalet, men på sidelinjen synes besværet mellem kokken og hans kone ikke at blive løst på kort sigt. Selvom Mattison er en god kørsel tilbage, kan du tilslutte og spille, men lavede ikke mere eller mindre stadig en vis indflydelse. Fætre 鈥嬧 € 媔 s Ikke i staten For nylig vil vikingerne være bange for at spise et tabt kamp.

På Zhou Xiansheng Eagles beskriver status for lynet nu ikke er stabilt, højt loft herbert heldigvis, kan spille et meget godt spil. VIKINGS Defensive fortove var færdig i sidste uge Crow Eksplosion, så Yi Kele kan være i stand til at diskutere nogle billige; Hvis han er i stand til at fortove på den offensive ende, da Herbert deler disse bekymringer, ville den lynet offensive gruppe ikke spille så træt.

Eagles vs Broncos (forudsagt score: 27-21)

Gæt lidt ked af det! Selvom Broncos Defense er meget stærk, men Eagles lovovertrædelse sker er mindre usædvanlig grund. Eagles er et hold, der stoler på vejen, den eneste vej åben, Herz løber og passerer for at åbne, ansigtet af utilstrækkeligt forsvar Mere end offense Explosive Mustang, har de en chance for at vinde en sejr.

Dagens tilstand af Mustang var meget pinligt, undertrykkelse, de kan kun bekæmpe et felt, så vidt muligt springeformer fortsætter. Men i tide denne sæson clearance, juster deres offensiv gruppe også presserende spørgsmål.

Seahawks vs Packers (forudsagt score: 20-26)

Krigets fokus, selvom ingen officiel meddelelse, men fra mange kilder, kunne Wilson vende tilbage i denne uge. Så Wilson Rogers er autentisk til krigen Seahawks Packers ting! Ellers, hvordan Gino synled Cupids nok til at se det? Men Seahawks offensiv form er for tiden stadig for simpel, vil kun gå til playoffs kun af Wilson Brave Play.

Selvom pakkerne tabte til høvdinge i sidste uge, men Rogers ikke har suspenderet streak. Efter den nye Crown-hvile i en uge vil GE helt sikkert komme tilbage, lad publikum hjemme for at se, hvem der er chef Islamabad Stadium! De to hold i fortiden har der været mange nøglehåndtag, så dette skal være meget spændende duel, 5:30 publikum står tidligt for at se spillet er absolut det værd.

Chiefs vs Raiders (forudsagt score: 27-28)

Selvom sidste uges vinder, men høvdinge af offensivens tilstand nu virkelig i doldrums, selvom raiders ansigt vinder eller taber, men Carl kan gøre noget for at gøre hvert spil fuld af spænding. Statens chefer kan gøre det vanskeligt for publikum at lette, begge ender tælles.

Raiders forstyrrede tab til giganterne i sidste uge, men dataoverførselsholdet løb begge ender er dominerende, men det centrale øjeblik til at sende Carl stjæler, lad deres lovovertrædere ikke konvertere nok score, men give modstanderen få point. Hvis de kan undgå mange fejl i denne uge, mens fremragende pass rush denne sæson kan lægge pres på Ma Ying-Jeou, det er ikke overraskende ked af det.

Rams vs49 personer (forudsagt score: 31-20)

Dette er von-Miller i Universet fårens nat race debut, nu koblet Beckham …… Tut Tut! Denne lineup er simpelthen ikke at grøfte! Rams forstærkende en sådan tung hånd, kun ét formål – Super Bowl. Mens McVeigh og to små træner Shanahan ved for meget, men se på begge ender af konfigurationen, rammene end 49 personer, ikke kun hvor meget højere karakteren.

I sidste uge har kardinalerne tabt for bænken for at gøre 49 ægte ansigt ikke noget at gøre, og stole på deres egen vej for at overleve angrebet var helt begrænsninger, men modstandere dash i stykker. Så i denne uge kan 49 personer genaktivere vejen fremad, men Rams ‘defensive Front Dette er ikke svagt under ledelse af Donald, nu kombineret med von-Miller! Jeg kan ikke vente med at se Donald og Frederick – Miller Friktion Hvor stor ananas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *