Arcia Double-Stranded Valley 2 Angel 8-1 Big Win Travel Cavalry

Ved middagstid den 13. september, Beijing Time, i et spil af den amerikanske professionelle baseball Great League, vinder Los Angeles Angels på byen Angel Stadium 8-1 besøg i Texas Racing Bank.

[Data Highlight]

DA Guxiang har i dag 2 mål og får 1 point. Alcia har bragt to hjemløb. Fernandes havde også et hjem løb. Besøgende blev bidraget af Gallo, et hjem løb er et enkelt punkt. I tilføjelse afspillede Teratt ikke og sendte det i dag.

Pitcher Penya i dag, i dag, slag blev tabt af 6 sikkerhed 0. 3 gange, tre gange, 1 skud, vinde sejren, kavaleriets Garardo 3.0 Bureau blev ramt af 6 point og tabt 6 point, vis 4 succession 1 gangs sikkerhed at sluge estimatet.

[Konkurrenceproces]

De to hold har i øjeblikket mistet deres forhåbninger i playoffs. Derfor er dette spil hovedsagelig stjernen anstændigt, den store dal vil skabe en magisk rekord. Den første halvdel af spillet, efterårsturen, den anden basisretning rullet ud, lugt og Andrews fortalte kontinuerligt stængerne, og Peny afsluttede tre tre.

1 Den anden halvdel af himlen er involveret i holdet, og Rarhorn er rullet ud. Fletcher er afhængig af ankomsten af ​​turen, og Turki, det venstre yderland, spillet bliver dræbt, vil den store dal Xiang Ping åbne luften Zhen Zhen.

Det andet spil er halvtur kavaleri angreb, Mazara’s højre ydre felt er at ramme bunden, og Beltre’s venstre yderfelt er ude af spillet, og den pro-venstre ydre vildmark dræbes. Ved Penias befolkning er Mazara på den anden base, og Gallow Stick tømmer.

2 Den anden halvdel af himlen, holdet lovovertrædelse, Oftton så på stængerne og tabte de tre vibrationer, og lige ud af det rigtige land rammer bunden. Fernanders så på stængerne og blev sendt af Zhenzhen. Wald blev valgt for at holde det. Arcia’s Right YoUter World spiller, Simmons og Wald Ran tilbage hjem score, engel teamet har en 2-0 bly. Carlhorn vinkede luften, der skulle opdeles.

Det tredje spil er halvtur kavaleri angreb, og chilinos er midt i foden, og Gutzmans venstre yderland er ude af spillet. I midten af ​​efteråret spiller midt i efteråret, og tour soldaterne fangede en to-line base. De høje futures midt i lugt. Andrews slog ud i mellemretningen, skyndte chilinos eventyr til bunden.

3 Den anden halvdel af himlen, Fletcher er ude af verden, og Turkte dræber. Den Big Valley Xiangping rammer det højre ydre felt, og Opton slog ud til venstre. Baseball, da Guxiang løb hjem score, engel teamet fører 3-0. Derefter fylder Simmons en vild sikkerhed, Opton løb tilbage til hjemmebase score. Fernandes genopfyldte en to-punkts pistol, engelen 6-0 fører. Walds guerilla retning ruller jorden slutter engelen dette spil.

4 spil, halvvejs kavaleriangreb, Mazara er valgt, og Beltre Rolls danner en dobbelt dræb. Propa’s Leader på marken rammer feltet, og Garlo Left Udenlandsk land er bestilt.

4 Den anden halvdel af himlen er forlovet, og rytteren udveksles mod Billis dict. Venstre udenlandske østrigske Gao flyvende bolde i Arcia blev dræbt. Carhorn så på stængerne, og Fletcher forlod den kinesiske og udenlandske ørken.

5 Bureau, Half-Tour, Ankomsten af ​​vejen, Chilinos forlod det ydre felt til den første base, Gutzman rullede jorden til at danne Wilder valg, efterårets tur i midten af ​​efteråret dræbes, og venstre udenlandske mel af Lugt er dræbt. Bureau.

5 Den anden halvdel af himlen er Big Valley Xiang i tilfælde af garantien, og Opton ruller jorden til at danne en dobbelt dræb, Simons er valgt til at holde den øvre base. Kavaleriet erstatter krukken, og Moore kaster. Fairnadz guerillaer dræber ud.

Det 6. spil er halvtur Cavalry Attack, Andrews Guerrillas Roll Jorden, Mazara Guerrillas er flade. Beltre forlod ydre vilde fluer ud. 6 Bureauer, anden halvdel af himlen, Walds højre udenlandske land, højhastighedskugle, Alcia, 390 fods hjem, engelholdet, 7-0, er førende. Carlorn står ved Zhen Zhen, Fletcher’s venstre yderfelt.

Det syvende spil har ændret sin krukke, og Jeres spillede. Procaptone er ude af verden, og 406 meter hjemmebase i Garlo forlod fremmede lande ramte et punkt. Chilinos højre ugle var i stand til at ramme bunden, og Gutzmans anden base retning gik ud af det vilde. Efterår og Xinle besejrede garantien, og tour soldaten fangede en to-line base. Lugts anden base ruller jorden.

7 Den næste halvdel af spillet, kavaleriet sendt Badler at skyde, og Truite så luften og blev angrebet af de tre huse, og den store dal er udstyret med basen. Efterfølgende bruger han Badler at eksplodere til den anden base. Den Tuton er rullende jorden, og Simons Nae spiller til den første base. Fernande er rullet ud i den retning.

8 spil, halv-tour, rullende, Robrez, Andrews forlod ydre felt, Mazara anden base-ruller, beltre, den midterste retning af den flyvende bold. Den anden halvdel af de 8 spil angrebet, Wald stod i Zhen Zhen, Alcia, anden ret fremmed land, 396 fødder hjem, englen holdet 8-1 kundeemner. Carlorn og Fletcher ruller jorden. Den 9. Spillet er halvt Almont at dræbe englen, og Plua Tassel er rullende jorden, Gallo og Chilinos løbende sværd ud af bureauet. Den endelige engel 8-1 store vindende kavaleri.

[To sider begyndende]

Los Angeles Angel

En pind ret wilder Cole-Carlorn

To pinde Barbard David Fletcher

Tre pinde i vildere Mike – Truite

Fire pinde, der er udpeget til at bekæmpe Da Valong

Træ forlod ydre vildere Justine – Opton

Seks sticks Andrelet – Simmons

Syv pinde Baseret på Jose – Fernandes

Otte sticks tre baser Taylor Vald

Ni sticks Francisco – Arcia

Texas City Cavalry

En pind venstre ydre vildere

To pinde, Rugene, Lugt

Tre stick guerillaer Elvis – Andrews

Fire pinde højre vildere Nobar Malzara

Træ, der er udpeget strejke Adrian – beltre

Seks pinde 3. baser Jerexon – Propa

Syv pinde i vildere, Joey-Gallo

Otte Bar Catcher Robinson – Chrinos

Ni stokke, Ronald-Gusman

[Næste udsigten]Billige MLB Trøjer

Den endelige spil Angel hold vil være vært for nær-stil værre sømand hold. The Angel team vil sende Derspegi vil sømand holdet være Mike Rick, har han taget den tidligere rekord 9-9, og den selv-deling sats er 4.11. Turen soldat vil være en præst team, der netop har fejet sømand. Den første firman af kavaleriet er Mentus, præsten vil sende Eric Roal til kampen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *