Curry är inbjuden att enkelt visa hastigheten på 97 km hastighetsboll för japansk professionell baseball.

NBA Golden State Warriors serverar Stephen Curry som det japanska professionella baseball som säljer jätte lagets sparkmedlemmar den 12: e. När han kisade arbetade han med en anpassad baseballhandske med SC30.

Töjningen av curry är mycket slät, och det finns ingen paus. Det kan förutses att om han är full, bör det vara väldigt synligt.

Töjningen av curry är mycket slät, och det finns ingen paus. Det kan förutses att om han är full, bör det vara väldigt synligt.MLB Kläder

Det rapporteras att den här gången jag spelade det japanska försäljningen Giant Team är det sista stoppet i Kuria. Han har varit i Manila före Japan, Wuhan har NBA-marknadsföring.

Fadern till köen har sagt att media sa att det är en professionell basebollspelare är sin egen dröm och Lugli har också gilla baseballen från det lilla örat. Om du har blivit en basebollspelare, vet jag inte om biblioteket också blir NBA-stjärnan. I intervjun med MVP sa jag också att jag känner min basketteknik långt mer än baseball, men från små till stor, har jag alltid tagit hänsyn till de två sporten för att låta mig veta mina kroppsegenskaper och säga att baseballen ger honom mer självförtroende.

Allvarlig curre, framför pojkarna, kan du se hans baseballbaser från hans handlingar och hålla bollen i de krackade handskarna. Efter den kohde skickades den jätte tränaren High Bridge till biblioteket genom att sträcka 30 jätte tröjor, medan Curi också undertecknade på jerseyen från den höga bron.

När sparken är officiellt sparkar, är Kuri avslappnad att stå i händerna på handen, 97 km / h, det inre hörnet av de fyra stygnhastighetsbollarna, behållaren och fästet av fästet. Japans kommentar sade att detta också är en mycket frestande spelare i det officiella spelet, och Curries är mycket bra.

Och Cook verkar vara mycket nöjd med sin egen spark. Efter det är över nästa kulle, har jag pratat med kameran, och när jag gick till sidan var den ryktade armen hög.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *