Engel eller djævel? Taktik undergraver + big data velsigne 2018mlb indledte evolution

Tekst / Zhang Zihan, to gode to dårlige

I 2018 blev MLB indlæst i det årlige årlige, uanset om det var et kampkoncept eller holdets brug af pitcheren, den store alliance er kommet til den nye højde, ved at bruge nok prøver, alle hold til big data Applikationen er langt mere end det, baseball har stille og roligt “udviklet” til den nye scene.

Med informationsteknologi har baseball-professionelle siden det nye århundrede nået en hidtil uset højde for dataanalyse, som i høj grad påvirker udviklingen af ​​baseball. Ligesom Darwins teori, teorien om “artsoprindelse”, indledte den historiske baseball 2018.

Hvis du er en ny fans, er du meget heldig, 2018 MLB du har mødt er den bedste sæson indtil videre, hvis du er en gammel fan, skal du være stærk, denne bevægelse har allerede. Det er ikke det, du bare ved.

Gallo er afhængig af sin egen hjemmegående brandstation for at stabilisere kavaleriets position uden for ørkenen

Gallo er afhængig af sin egen hjemmegående brandstation for at stabilisere kavaleriets position uden for ørkenen

Hjemmebase, revolutionært blæsekoncept Billige MLB Trøjer

Gallo relies on its own home running fire station to steady the position of the cavalry outside the wilderness

I lang tid, fra baseball-oplysningen, har baseballtræneren på alle niveauer altid lagt vægt på den fladflyvende bold, så bolden kan gøre det indre vildere, vil gøre ejeren af ​​landet, det vil være svært at have muligheden at dræbe inden landing. Hit-konceptet for den store alliance er udviklet i 2018-sæsonen. Alle tænker, det er direkte forårsaget til at dræbe, send bolden ud af lektierne, og der er ingen chance for at forbinde til drabet.

Hjemmebasen er en repræsentant for karaktererne. Joey Gall, er blevet hovedspilleren blandt de besøgende i de sidste to år. Han har ramt mindst 40 sedler, men hans hits har kun en bartened to-vejs. Ifølge Gallo forsøgte han at slå bolden til toppen af ​​buret (bolden), i stedet for den traditionelle modsatte side (flad fly ball).

“At flyve bolden, selv risikoen for at blive smadret ind i en højhastighedsbold” er dybt trykt i Gallos sind og handling. Dette gør også, at hits er lave, men hjemmebasen er ikke god, der er plads i den store alliance.

Carlorn, Karo, Garo, er forberedt af koching-færdighederne

Carlorn, Karo, Garo, er forberedt af koching-færdighederne https://www.b2bshopp.com

Det samme gælder for den toknivede Great Valley, englens holdkammerat Cole-Carlhn, denne sæson er faldet til 1% 5 under denne sæson, og det er uudholdeligt for tidligere trænere, men i betragtning af ham. Hjemmeløbsevne, træner, der forlader Carlorn i holdets første opstilling.

Det er ofte fordi Karlhn, der spiller den svage flyvende bold, efterlader 19 bombninger 57 point i år, men ligesom Gallo, er Carlhns helsæsons hits eller kun zonen 2%.

Sammenlignet med sidste sæson steg højdevinklen med 0,8 % i denne sæson. Undervurder ikke dette mindre end 1 procentpoint. Denne sæsons MLB sammenlignes med de første par sæsoner. Hjemmebasen er steget med 1196. Flyvende bolde er steget med 3.157, og de tre vibrationer steg med 2.658, og holdet delte sig fra 4.07 fra 4.45 i 2018-sæsonen.

Næsten fuld billet ind den legendariske stjerne Xiaomeifi, der har indtastet baseball berømtheder, stærkt ramte den flyvende hjemmebase, revolutionen, og sagde, at dette vil være mere gavnligt for spilleren.

Næsten fuld billet ind den legendariske stjerne Xiaomeifi, der har indtastet baseball berømtheder, stærkt ramte den flyvende hjemmebase, revolutionen, og sagde, at dette vil være mere gavnligt for spilleren.

Der er ingen tvivl om, at spilleren ønsker at ramme den flyvende bold så meget som muligt, og det er et stærkt skud. Selvom du spiser mere, vil du ikke tøve med at gøre det. Forholdet mellem jordvalsen er faldet fra 45,3 % på få sæsoner til 43,2 % af denne sæson, og skuehastigheden stiger fra 33,8 % til 35,4 % i denne sæson. Denne lange tendens er, at en betydelig baseball spiller hjemmebane. revolution.

Der er også nogle mennesker, der ikke bevidst forfølger, at det store horn fangede hjemmebasens trend. I år er National Union MVP Christian – Yaleqi altid blevet kaldt med bolden, og bolden er den højeste. For kun 21, har den langsigtede rente aldrig været 0,5, men han ramte pludselig den 36. æra den 36., længden af ​​prisen nåede 0,6.

Jerege forklarede, at aldrig overvejet, hvad en flyvende bold ville være sikker, den første ting at blive bidt, og styrken vil naturligt vise sig. I tilfælde af blind mung har Jeregia en hitrate på 0,326, hvilket gør ham til en omfattende hitter, en spiller på MVP-niveau.

Tag det blod og vilde udseende af den dobbelte reparation Dongpu teenager

I 2018-sæsonen annoncerede Dagu Xiangping udfordringen fra den store alliance. Han er muligvis den første internationale spiller, der ikke officielt har sluttet sig til MLB-holdet. Forskellige domæner har forskellige grunde, men dalens salgsargument er for speciel, han ville spille “to-kniv” – den sidste spiller hedder Beibi Rus.

Alliancen har dog ikke haft to knivstrømme i lang tid. Først øv

ce øvelsen og øv og leg for erhvervsmæssige øvelser, ofte kun to valg, det andet er, at det ikke altid er skjult. I den amerikanske bold er den øvre grænse for dalen som en ren pitcher 100 point, som den øvre grænse for rene spillere på 90 point, hvis du vil kæmpe mod to knive? Kanden kan nå op til 90, og spillerens evne er op til 80.

Da Valiangs fremragende præstation i den udpegede blæseposition får engleholdet til at flytte den første base

Da Valiangs fremragende præstation i den udpegede blæseposition får engleholdet til at flytte den første base

Selvom de to knive lytter, ser det ud til, at det er svært, men Los Angeles-engelen er fuldt ud støttet af Daguan Xiangtun. I år, den store dal i hænderne på bakkerne, først sendte 10 hovedinvestering 51,2, 4 sejre og 2 nederlag, selv-blade 3,31; i strejkeboksen afleverede den store dal 22 knald 61 point i 384 Salg, angrebsindekset 0,925. Putting bidrog den store dals akkumulerede sejr med 3,9, hvilket gjorde, at han usædvanligt vandt Ming Unionens nye folk. Denne prøve er ganske fantastisk, der er grund til at tro, at dalen kan tilpasse sig konkurrenceintensiteten i konkurrenceevnen.

Grand Valley har dog også mødt store tilbageslag. Han har en ubehagelig smerte midt i sæsonen, og holdet overvejer engang konservativ behandling og kan ikke bruges. Næste år er dalen sandsynligvis ikke kan skyde. Som et rent spil bliver muligheden for at spille udskudt til midt- og eftersæsonen.

Da Guxiangping mange gange i spillet er fingrene vabler, og trænerne skiftes midlertidigt.

Da Guxiangping mange gange i spillet er fingrene vabler, og trænerne skiftes midlertidigt.

Der er også en skjult fare, som ikke kan ignoreres bag dette, og han har gentagne gange skummet på banen. Fordi albueskaden er tvunget til at blive ren, har den store dal og trænerteamet ikke fundet ledetråden til at løse dette problem. .

Men det er ikke det mest forfærdelige problem foran. Engle sørger for, at resten er fuldt ud forudset, og forsøger at udforske bolden og ramme arbejdsbyrden så meget som muligt, hvilket i høj grad ofrer pladsen i opstillingsplanen. Med hensyn til pitching laver engle rytmen fra Big Valley og rytmen fra den japanske periode, i stedet for MLB’s konvention i fire dage, vil dette tvinge engel til at arrangere mere end 1, 2 .

Med hensyn til hit, kan Grand Valley ikke forberedes, låser den udpegede strejkeposition, og holdet giver mulighed for andre vilde veje at komprimere. The Tale er som en “helt”, der er meget “spisende ressourcer”, selvom hans personlige “output” er meget højt, men hele holdet er nødt til at yde store ofre og samarbejde for ham.

Måske kan du fiske med bjørnens pote på “Talent Point”, som ikke er forstyrret af hinanden, og hver fordel er maksimeret. Så kan dalen opnå to arbejdere, der tegner sig for en kvote til at gøre dobbelte bidrag. Effekt. Alligevel skal det nedbrydelige eller kvantitative tab af Valley i brugen af ​​teamets ressource medtages i hele vederlaget. Hvis de positive effekter medført af den enkelte ikke kan opveje holdets kompromis, vil det være den største fiasko af de to knive.

Brandon-McKai er mindre berømt, idet han repræsenterede U18 amerikanske hold til at deltage i internationale konkurrencer, og i trænergruppen besluttede han at kæmpe mod dobbelt reparation.

Brandon-McKai er mindre berømt, idet han repræsenterede U18 amerikanske hold til at deltage i internationale konkurrencer, og i trænergruppen besluttede han at kæmpe mod dobbelt reparation.

Ud over Grand Valley er der også en lokal to-kniv, Brandon, McKai, hætte i det strålende lille alliancesystem. På nuværende tidspunkt kan Tale Xiangping og Maikais to-knive flow-udforskningstur beskrives som torne, der er ingen tegn på, at de kan lykkes.

Selvfølgelig kom Great Valley kun til MLB den første sæson, og fansene skulle nu nyde det sjove ved at observere evolutionen. Konklusionen er stadig tidlig.

Tampa Bay er den første til at gennemføre taktiske ændringer, introducerer begrebet kostaldsdag

Tampa Bay er den første til at gennemføre taktiske ændringer, introducerer begrebet kostaldsdag

Kostald kandehjul krig har ikke en magisk effekt ifølge sund fornuft

Fra de tidlige dage af professionel baseball fulgte udviklingskonceptet for pitcher-planlægningsmodel princippet om “professionel opdeling”, fra en kande, til den første hårkande og kostaldskande til fem-personers runde værdi til mainstream, til ko skur funktionalisering Typen og opgaven med kande bliver værre, og 1970’erne gik ind i en fase af relativt fast fase.

Efter at denne smagstænkning aldrig har været udfordret i næsten årtier, brød Tampa Bay i 2018-sæsonen igennem den traditionelle første pitcher-mode. At bryde brugen af ​​kostaldskande som den første-årige kande, men kun 1 til 2 bureauer, en

d hører traditionelt til den første type kande, den anden optræden af ​​”hovedretter”, som er over mere end . Udgiftsplanlægningen efter kampen blev ikke brugt i almindelig kostald.

Sammenlignet med traditionelle første virksomheder har kostalds kande-dagkrigsførelse følgende fordele:

For det første vil modstanderens vorte ikke blive målrettet for tropperne, den ensfarvede venstre eller højre.

For det andet skal du reducere antallet af pitcher for at afsløre modstanderens stærke stang, for at kunne klare påvirkningen fra hjemmebasen, så du undgår forbruget foran de tre runder eller mere.

For det tredje, fleksibelt bestemmer muligheden for at spille, og persimmons er bløde.

For det fjerde bruges det gode stål på bladet, og modstanderens en eller to pinde er i toppen af ​​kutteren.

Ryan Yabros speedbold er ikke en overall, men han er dækket af en cowhogjan-hjulkrigsførelse.

Ryan Yabros speedbold er ikke en overall, men han er dækket af en cowhogjan-hjulkrigsførelse.

Det bedste til at afspejle succesen med solen og dagen taktik, den unge kande af strålerne, Len – Yabro. Denne rookie er ikke i top, og Meidi District of the gunfire har opnået 16 sejre og 6 nederlag i 147.1 bureauet. Hans 6-spils scorerate er 4,71, og 32-scenarie-raten for efterhjælp er 3,72. Under kostalds-kandens taktiske dække er hans selvbebrejdelse næsten 1!

Når solens taktik, solens taktik udløste en varm diskussion, selvom der blev stillet spørgsmålstegn ved vokallydene, men den faktiske opnåelse af taktikken var betydelig. Der var andre hold i dette år.

Auckland-sportsmanden, der mangler kvalificeret først, men kraften i kostalden, Milwaukees vinproducent fortsætter med at bruge kostaldens daglige taktik i slutspillet. Selvom kostalden over fortiden, traditionen fra fortiden er undergravet, men i overensstemmelse med logikken i den professionelle arbejdsdeling, er denne taktik simpelthen kyndig for små markedshold med dyb dybde af lineup!

Det lille markedshold Milwaukees vintropper tog først National United Kingdoms bedste rekord, og i første runde af slutspillet åbnede jeg Colorado Squad og slog endelig de syv kampe med Giants Los Angeles. Det kan forventes, at det hold, der starter med kostaldsbilkampe fra næste sæson, flere og flere, og specifikke anvendelser også kan have en rig forandring.

Big data fra ung spiller + rookie-træner førte holdet til succes

Når man tæller MLB 2018-vindere, vil du blive overrasket over at opdage, at næsten alle vinderne er unge spillere, de indtager hurtigt hver placering, hvilket afspejler resultaterne af de seneste træningsidéer.

MELE MVP: Muqi-Bates, 26 år gammel.

Country United Dian MVP: Christian – Yaleqi, 27 år gammel.

Mei Lianji: Blake Snell, 23 år gammel.

Rigets Rige: Jacob Dagrom, 25 år.

Angrebsindeks først: Mike – Truite, 27 år gammel.

Redningskonge: Edwin Diaz, 24 år.

Platinum Handsker Guide: Matt Chapman, 25 år gammel.

Anderledes konge: Francisco – Skov, 25 år.

Gjorde op til Made Most: Alex Bregman, 24 år.

Træk maksimalt op: Bryce – Harper, 26 år gammel.

De bedste nytilkomne i USA: Da Guxiangping, 24 år.

Bedste nykommer i kongeriget: Lille Okia, 21 år.

Ud over dem er der et langt spyd “small meat” navn for at illustrere, hvor meget fremragende spillere er dukket op i alliancen.

Herefter kan vi ikke ignorere de personer i holdets siddeområde. Som en af ​​lederne af big data realiserede rummanden hundrede nederlagsfisk til de hundrede vindende stænger og vandt det første mesterskab i sidste sæson.

AJ-cousi bliver ofte fotograferet i feltet og spillere

AJ-cousi bliver ofte fotograferet i feltet og spillere

Spacemans cheftræner AJ-Singch var 41 år gammel 41 år gammel, på tidspunktet for rummet, årsagen til holdets øjne er den nye ideologi, kan genkende værdien af ​​big data og bruge det. Han bruger alle former for avanceret data til at studere modstanderen gennem defensive variationer og tage taktikker, der ikke har en bold for forskellige spillere, og sende fiskeholdets space team hele vejen til 2018 sæson MLB Federation.

Singge og Colora to nye generationer af big data-tog i finalen i USA

Singge og Colora to nye generationer af big data-tog i finalen i USA

Singge I år, modstanderen i USA i år, Bostons røde strømpe er en storstilet Bench coach, som også er påvirket af big data teori. Han er også ung og et år gammel. Med kvalifikationerne fra Space People’s-perioden blev Coula aktivt optaget af det avancerede koncepts røde sokker med stort ansvar, og han indså nybegyndertrænernes bedrift.

Syv år på syv år, vender tilbage til sæsonen, vinder den bedste rekord i Kongeriget USA, Milwaukee, Milwaukee, træneren Kraig, Kangse, også magen til Singqi, Coloras stil, ung, idé, ikke begrænset af traditionelle koncepter, Vær god til at analysere din modstander ved hjælp af big data. Conseri er stadig meget modstander

d på spillerens periode, og selv “truer” holdkammerater, hvis de vil bruge tiden til at komme til et slag. “

I år er Tampa Bay, som har udviklet en kostaldstaktik, Kevin Kash, og Schidge og Conciser også det fjerde år af coaching, men han skal stadig være ung, men 41 år gammel i år, nogle aktive spillere Vær gammel end ham. Ud over at undergrave den planlagte tilstand, blev bænk-træneren i raytræner-teamet Charlie – Monto, den defensive koordinator Rocco-Baldley udpeget af Toronto Bluebird og Minnesota Shuangcheng af Toronto Bluebird efter sæsonen.

Den historiske baseball har været under udvikling. Ændringen af ​​miljøet foreslår, udviklingen af ​​teknologien giver udviklingsrum, en taktisk overvældende en anden taktik, et koncept om at vælte et andet koncept, den oprindelige innovation vil blive arresteret, den gamle skat kan også blive genopdaget.

Men uanset hvordan baseball udvikler sig, er der lidt uændret: en generation af en generation af baseball-folk, følg arven efterladt af forfædrene, tag altid på, udforsk, kæmpe, arv denne århundredes ånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *