[Förhandsgranska] Stora händelser inledde en lång frånvaro för att hämnas jätte eller två-spel vinnande streck

Peking tid den 19 november, de flesta av 2018-19 säsongen NFL Vecka 11-spelet kommer officiellt att vara.

Denna vecka, Buffalo Bills, Cleveland Browns, Miami delfiner, New England Patriots, New York Jets och San Francisco 49ers och andra sex lag har en hejd vecka kommer att markera respektive egendom. Bland dem har Browns och 49ers i princip förlorat möjligheten att göra slutspelet, och för fyra lag i Al East är det bara patrioterna och delfinerna att ha en hand i slutspelet.NFL Tröjor Stockholm

Förutom att delta i torsdagens nattrace av Green Bay Packers och Seattle Seahawks, liksom att delta i måndagskvällen i Kansas City Chiefs och Los Angeles Rams, kommer ligans övriga 22 lag att träffas i Peking på måndag till deras vecka 11 spel regelbunden säsong. Måndag morgon 5:25, kommer att ge dig levande New Orleans Saints-laget sitter hemma, mot Philadelphia Eagles-spelet. Du kan slå den försvarande mästaren är mitt i en våg av åtta raka heliga, som fortsatte deras playoff hopp? Kommer att uppmärksamma dig. Måndag 9:20, kommer också att presentera dig med Minnesota Vikings gäst i Chicago Bears spelutmaningen. Så länge som vikingarna kan vinna det här spelet, kommer de att vara på rekordet än Chicago, exklusivt National League North förnamn tron. Därför kommer spelet att spela mycket spännande.

Så vad är det underbara utseendet på de återstående 9 matcherna den här veckan? Och låt Xiaobian ge dig en efter en. (Obs! Det besökande laget är först, sparktiden är Peking tid)

Dallas Cowboys vs Atlanta Falcons Tee Times: Måndag 2:00

Förhandsgranskning: Förra säsongen förlorar cowboysna i Atlanta på 7:27 av poängen, inte bara förlorade hoppet om playoffs, laget Quarterback Nasdaq – Prescott lidit också i det spelet 8 säckar. I helgen bestämde den nuvarande rekordet med 4 segrar och 5 förluster cowboys igen i Atlanta att inleda en säsong av sitt liv och dödsfall. Den goda nyheten är att förra veckans spel hittade Dallas äntligen en offensiv rytm hemifrån, och laget förlorade ett genomsnittligt poäng per spel också rankat tredje (tredje mindre) den inverse av ligan.

I förra veckans förlust till Cleveland Browns-spelet gav Falcons den andra Running Back Nick – Chubb slutförde en rekord 92-yard touchdown kör bollen. Oavsett om Atlanta kunde återhämta sig i helgen är det också fortfarande okänt. Team Quarterback Matt – Ryan LED-offensiv grupp är dock mycket bra på att leka hemma, det kan skära i genomsnitt 32,2 per spelpoäng och 16 röda zonmöjligheter kommer att översätta till 14 touchdowns. Kanske är Atlantas grundläggande försvar svårt att motstå cowboysna som kör tillbaka Ezekiel – Elliot Impact, men deras brott under H-gruppen kan göra tillräckligt för att vinna det här spelet får inte gå vilse.

Förutsägelse: Falcon

Cincinnati Bengals vs Baltimore Ravens Tee Times: måndag 2:00

Förhandsvisning: Ferrocious offensiv eldkraft jämfört med cheferna, Rams och Saints, Ravens offensiv kapacitet lite måttlig, därför bör Bengals Defensive Team inte vara avstängd. Den här säsongen har bengalerna slagit ravenserna hemma, och de registrerar i Baltimore är också ganska bra, de senaste fyra matcherna för att förlora en andra gång.

Ravens Start Quarterback upplever en kris. Joe – Flacco höger höftskada; Lamar – Jackson i ansiktet av växande smärtor; Robert – Griffin är det långa kriget. Värre kan bengalerna beskrivas som Nemesis Ravens. Båda sidorna i de senaste 10 matcherna mot Ravens förlorade en av de åtta spelen. Men oavsett vilken av Ravens Quarterback-spel, är deras sannolikhet att vinna i helgen betydligt före tävlingen.

Förutsägelse: Crow Team

Carolina Panthers vs Detroit Lions Tee Times: Måndag 2:00

Förhandsvisning: Lions defensiv röra på marken, och i helgen kommer de att möta ligans tredje bästa markattack. I Running Back Christian – Fred McCarty och Quarterback Cam – ledd av Newton, kommer Panthers i Detroit “Rattling i målen.” Samtidigt är Lions quarterback för skyddet av de fattiga, medan pantrarna försvar är mycket bra på att använda strejken för att trycka motståndaren. Om pantrarna inte gjorde poäng på 21:52 för att besegra Steelers, skulle de förmodligen bli upprörd att förlora i helgen. Men nu kommer Carolinians att lösa sig för att koncentrera sig på att vinna nästa match.

Under de senaste tre veckorna är detroit försvaret dålig mark, ansikte starka motståndare förmåga att flytta quarterbacken är inte heller sätt. I hård motståndare och passerar under omständigheterna fortsätter quarterback Matthew – Stafford också att påverka, därför förlorade lejonen inte bara tre spel i följd och poängen i dubbla siffror. Detroit i helgens motståndare panthers sprang bollen stark, mobil och flexibel quarterback och passera rush farlig. Därför kommer lejonen förmodligen att inleda en mardröm.

Prediction: Black Panther Team

Tennessee Titans vs Indianapolis Colts Tee Times: Måndag 2:00

Förhandsgranskning: För närvarande är Titans i en våg av fart av två segrar i två matcher och gjorde totalt 62 poäng. Med tanke på coltsna förlorade i genomsnitt 26,6 poäng per speldata, skulle Titans quarterback Marcus – Mali Horta och hans offensiva grupp kunna uppnå någonting i helgen. Under den senaste veckan gjorde bara de nya England Patriots 10 poäng, har Titans blivit de genomsnittliga genomsnittliga poängen som tillåts per spel åtminstone laget (16,8 poäng). Även om ny tränare Frank – Reich låter Colts Offensiv grupp för att göra framsteg, men de kan fortfarande inte bryta Tennessean Impregnerbar fästning.

I tre på varandra följande segrar i Colts kommer det att vara i två-spel-vinnande streck mot Titans. Den här säsongen, Tennessee, som inte har lett en stram ände någon motståndare fullbordade en touchdown, och coltsna i ligan är den mest snäva änden Touchdowns-laget (15). Colts quarterback Andrew – Mubarak karriär, nio mot Titans, inte en negativ läsning. I helgen ledde han att kolterna också kommer att vara en liten fördel, att avvisa fienden.

Prediction: Pony Team

Pittsburgh Steel Man Vs Jacksonville American Tiger Team Team Time: 2:00 på måndag

Förhandsgranskning: Förra säsongen avslutade det amerikanska tigerlaget sopet av stålfolk. I de två matcherna har Pittsburghs defensiva sårbarheter hundratals defensiva sårbarheter, Team Quarter-Rosolisberg har också sett upp till 7 misstag. Under de senaste två veckorna mötte stålfolk den flexibla fyrapunktsvakten: Blaza-laget Kam – Newton och Crow of Ramar Jackson, så de kommer inte att låta Brek i helgen. Bortes får för mycket mark framdrivningskod. Även om Roseberg kan explodera Jarren Ramse, bör fansen inte bli förvånad.

Under den ordinarie säsongen slutförde JAGU-laget den 5: e kopian av CD-skivan med en poäng på 30: 9, och de tre typerna av transocrener slutfördes. Förra säsongen tvingade den ansual defensiva gruppen motståndarens 33 misstag, och i de 9 matcherna slutade den här säsongen, gjorde de bara 8 misstag. I avsaknad av defensiv kvalitet har lagets attack också påverkats. Skada, partiell plats, burtes “nervkniv” och bristen på nyckel sir, kommer dessa problem att leda till svaghet, svår att göra poäng.

Förutsägelse: Stålfolk

Tampa Bay Pirates vs New York Giant Team Time: 2:00 på måndag

Förhandsgranskning: För piratgruppen, under resten av den här säsongen, bara i helgen par av jättar och nästa vecka, de två matcherna i San Francisco 49-laget, finns det en chans att vinna. Även om det jätte laget har den värsta offensiva frontlinjen i alliansen, när bara ett av de röda hudlag som har startat off-angreppslinjer förra veckan, misslyckas piratgruppen med mycket tryck på Alex-Smith. Om det bara finns en av de första raden av piraterna till Wei Wa Viifeng, saknas David, då det jätte laget går till Sakkan – Buckley kommer att vara obemannat.

Från oddsens perspektiv är det första gången den här säsongen är optimistisk av omvärlden. Sedan den tredje veckan har piraterna förlorat 32,9 poäng per spel, och endast 1 vinn 6 förluster. För jätten är Tampa Wan den viktigaste motståndaren, så att de får den första hemsegern i den här säsongen. Kanske kan fläktarna i det jätte laget först uppleva nöjet att vinna på två år.

Prediction: Giant Team

Houston Texas People vs Washington Red Leather Team Time: 2:00 på måndag

Förhandsgranskning: Texas Mänskliga team har fått segern i sex matcher i rad, men de är på väg att välkomna det största testet i resten av säsongen i helgen. Teamets huvudbuss Bill O’Brien har nyligen betonat vikten av markkampanjen. Washington har dock endast 90,9 meter per spelmark, vilket är det femte goda laget av all-leaf Pavement Defense. Kanske Tempse of texas Corps kommer att slutas på vägen.

Var och en av de första defensiva trottoaren av Dezhou-teamet är bara 3,59 meter, och den här data är bäst i alliansen. Intressant är att angreppet av det röda läderlaget är i den första marken. Därför, när Washington-personer inte kan spela sin egen rytm, kommer de att falla i ett dilemma. Under de senaste två veckorna var den defensiva defensiva defensiven i det röda läderlaget mycket svagt. I genomsnitt av denna data är piratgruppen i första hand, och det franska laget rankas också fjärde i ligan. Men i det här fallet har det röda läderlaget bara 30 poäng. I helgen kommer det röda läderlaget att möta Texas-folket i dessa data i dessa data på den sjunde platsen i ligan.

Prognos: Texas

Auckland Raid Team Vs Arizona Slout Team Tillfällig tid: Måndag, 5:05 På morgonen

Förhandsvisning: 0 gånger, 0 kopior, 0 gånger tvingade motståndaren till bollen, 0 gånger för att få bollen genom bollen. Detta är svaret på försvararna av raats av denna säsong. För det övergripande laget avslutade Auckland bara 8 död, det här är 0,5. I avsaknad av RAID-laget offensiv frontlinje kommer Jones att “döda ringen” i helgen. Eftersom protokollteamets defensiva andra raden fortfarande är förlovad, kommer salladslaget att ta en kull – Fitzgeraride kommer också att slutföra antalet stora antal på helgen.

Den nya offensiva grupptränaren Pai Long-Leftwitvic tog en långvarig vitalitet till Arizonas offensiva grupp. Singel är den köra David Johnson, och främjandet av 183 meter i tävlingen av Kansas City Emirates förra veckan. RAID-laget är ett av alliansens värsta lag, och Johnson får mer offensiva möjligheter i helgen, och den röda säsongen kommer lätt att vinna spelet.

Förutsägelse: Squad

Denver Mangma Team Vs Los Angeles Flash Silk Team Time: Måndag 5:05 På morgonen

Förhandsvisning: Lightning Team är i momentum av en våg av sex på varandra följande segrar, och sedan 2015-16 säsongen har den vilda hästen aldrig varit på resan för att besegra motståndaren i USA. Denversoffensiva frontlinjen saknade två huvudspelare, och även innan de övertagande thomas handlade, var lagets attack väldigt svag. Det enda sättet för den vilda hästen vill vinna, och det är att göra ett tryck på det blinkande laget. Men den här säsongen Rivos har aldrig dödats i något spel än två gånger.

Efter 41 dagar hemifrån, återvände blixten äntligen till hemmet – Ticket Center Stadium, mot de senaste 7 gånger konfrontationen till Los Angeles 6 gånger Denver Manga. Efter att ha upplevt justeringen av den ihåliga veckan, borde den vilda hästen ha varit fullt beredd till blixtljuset. Men denver människor har i genomsnitt nästan 13,2 meter per spelväg, så det blinkande laget kör Melwen-Gordon kommer att inleda ett utbrott, och ersättningsskörningen Guouus-Exler kommer också att få mer möjlighet till bollskottet.

Förutsägelse: Lightning Team

(STJÄRNA)

Denna artikel är ett exklusivt manuskript, obehörigt, ingen utskrift, annars kommer rättsligt ansvar att undersökas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *